MALATYA / DOĞANŞEHİR - Çığlık Abuzer Güngör Ortaokulu

Çığlık Abuzer Güngör Ortaokulu

Adres
ÇIĞLIK MAH. ÇIĞLIK KÜME EVLERİ ABUZER GÜNGÖR ÇIĞLIK ORTAOKULU BLOK NO 191 DOĞANŞEHİR / MALATYA
Vizyon
Çağdaş Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu, dünyaya geniş bir pencereden bakabilen, yaratıcı, kendisine ve çevresine saygılı, ulusunu ve ülkesini seven girişimci bireyler yetiştirmek ve onları orta öğretime hazırlamaktır.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
08.30 BAŞLAMA 12.30 BİTİŞ
KALORİFER
Ulaşım
Ulaşım sorunu yoktur. Malatya-Adana Karayolu üzerinde bulunan okulumuza ulaşmak için İl Merkezinden ve İlçe Merkezinden yarım saat aralıklarla karşılıklı otobüs kalkmakta ayrıca minibüslerle de ulaşım sağlanmaktadır.
Çığlık Köyü Doğanşehir/Malatya
İl Merkezine 45 Km İlçe Merkezine 5 Km Uzaklıktadır